Sex veckor uppehåll?

Imorgon bär det av ner till Göteborg och på tisdag flyger jag till Manchester för påmönstring i Liverpool. Det finns inte internet ombord så jag vet inte hur det kommer att gå med uppdateringarna. I vissa hamnar får man in trådlöst med lite tur (rätt väder, rätt last på väderdäck, rätt kajplats) Får jag in trådlöst blir det en liten uppdatering, likaså om jag springer in på internetcafé. Men jag måste erkänna att jag tycker att det finns mycket roligare saker att göra iland än att sitta på internetcafé.

Jag hoppas att ni alla får en fin sommar här i Sverige (eller vart ni har tänkt att befinna er) Spara lite sol tills i augusti då jag ska vara hemma och sätta lite färg på min kropp som antagligen kommer vara sådär fruktansvärt styrmansblek (-och fet) Simma lugnt!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Lycka till med jobbet nu:)

2008-06-15 @ 21:46:51
URL: http://rebeccaskog.blogg.se/
Postat av: Sjöman

Tackar!

2008-06-15 @ 21:55:01
URL: http://hemmaochute.blogg.se/
Postat av: Psyk

Lycka till med allt. Jag åker till Grekland nu. Hoppas du får lite internettid ändå :)Kramar

2008-06-18 @ 00:54:38
URL: http://psykbrytet.blogg.se/
Postat av: sara

Hej! Tack för tipsen :) Naxos var UNDERBART! Jag kollade faktiskt efter den där baren, Captains som du rekommenderade..men hitta den inte :( men vi hyrde moppe o besökte flera fina stränder bla Plaka beach..läntar redan tillbaka! Ha det så bra, mvh Sara (:

2008-07-04 @ 14:48:57
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0