Tangentbordsrengörare

Det finns mycket bra prylar i denna värld. Många bra uppfinningar. Och sen finns det mindre bra uppfinningar. Och så den bästa av dom alla, mindre nödvändiga uppfinningar!Det här är, tadadada, en tangentbordsrengörare! Och det är min arbetsgivares present för att locka folk till sitt företag. Smart tänkt! Riktigt smart! Förra året bjöds det på miniräknare, USB-minnen och klockor. i år en tangentbordsrengörare. Finanskris någon?

Kommentarer
Postat av: Minska BMI

haha den lilla saken var lite rolig! :)

är den elektrisk?:P kanske lite dammsugning på köpet?Du tränar en hel del! imponerande av så mycket spinning. Detta kommer ge snabba resultat!

2009-04-22 @ 18:28:50
URL: http://minskabmi.blogg.se/
Postat av: Sjöman

Ja, visst är den fin! Och den är helt manuell. Har försökt göra rent tangentbordet men råkade bara trycka på alla tangenter så datorn fuckade ur totalt istället... ;)

2009-04-22 @ 18:33:18
URL: http://hemmaochute.blogg.se/
Postat av: Minska BMI

hahaha! schysst! manuellt o allt ;) gamla tiderNej men jag förstår det. Är du hemma eller på sjöss? Hemma eftersom du tränar så mycket :)Men du kan äta pulver på sjön? Du kan iallfall äta mindre och mer regelbundet :)Det går snabbt nu första veckorna på pulver, men sen går det segare... jag jobbar för det. sen går det saktare då vi ska lära oss äta rätt för då ska vi börja äta mat igen :)Nu ska jag vila! :) första gången denna vecka :) mys

2009-04-22 @ 18:42:26
URL: http://minskabmi.blogg.se/
Postat av: Sjöman

Det stämmer att jag är hemma nu, ska ut och jobba om en och en halv vecka. Visst hade jag kunnat äta pulver ombord men jag vill inte. Dels för att jag bara äter två måltider (sover den tredje) och kommer antagligen inte orka med jobbet då och dels för att maten är en så social grej ombord. Men ska försöka kutta bort så mycket kolhydrater som möjligt. Kokt potatis och ris är ändå ingen höjdare! :)

2009-04-22 @ 19:29:57
URL: http://hemmaochute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0